English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 12 decembrie 2011

Tried&tested: Demachiantul bifazic No7

In ultima vreme am tot suspinat dupa demachiantul bifazic de la Lancome care mi s-a parut fabulos! Dar cum si pretul sau se incadra in aceeasi descriere, am ajuns sa imi cumpar demachiantul bifazic de la No7.

V-am mai spus pana acum ca am fost multumita de produsele incercate de la No7, dar acest demachiant mi-a depasit asteptarile.

Cea mai mare problema pe care o intampin atunci cand trebuie sa ma demachiez este indepartarea straturilor de mascara. Stiti ca nu ies din casa fara 3 straturi de mascara si va puteti inchipui ca nu este chiar atat de usor sa le curat seara. Demachiantele de tip crema nu prea ma ajuta (mi se par ok pentru fata), cele spumante nu imi plac pentru zona ochilor, asa ca singurul demachiant care mi se mai parea bun era cel de tip lotiune de la Garnier (sau servetelele demachiante).

Dar de cand am descoperit demachiantul acesta problema indepartarii straturilor de mascara s-a rezolvat ca prin minune. Uleiul continut in demachiant mi se pare foarte performant, zona ochilor fiind curatata fara a fi cazul sa insist.

De asemenea, simt ca utilizand acest demachiant nu agresez nici genele si pot sa va spun ca nu am vazut niciuna cazand pe discheta demachianta cum mi s-a mai intamplat cu alte produse.
Ce scrie pe produs?
Pentru toate tipurile de piele. Curata si conditioneaza. Indepartati toate urmele de machiaj chiar si cele de rimel rezistent la apa cu acest lichid bland cu dubla actiune. Testat oftalmologic si inodor. Potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Agitati bine si masati usor cu vata peste ochii inchisi. Testat dermatologic. Hipoalergenic.

Produsul l-am cumparat din farmacia Sensiblu la pretul de 31,41 lei (pret fara card Sensiblu 34,90 lei). Pretul mi s-a parut foarte accesibil si in plus calitatea demachiantului mi s-a parut foarte buna.

Produsul are 100 ml si este potrivit pentru zona ochilor indiferent de tipul de piele.

Voi l-ati incercat pana acum? Sau ce alt demachiant bifazic utilizati?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de giveaway-ul cu bijuterii.



2 comentarii:

  1. balea de la Dm :) ieftin si bun - vreo 7 lei sticluta de 100 sau 125 ml... nu mai tin minte

    RăspundețiȘtergere
  2. Balea si Farmec, in jur de 7 lei sticluta (100 ml la Balea si 150 la Farmec daca nu ma insel). Cu Balea parca termin ceva mai repede demachierea. MooNy l-a recomandat recent pe cel Auchan, 4 lei sticluta :).
    Pana la urma cred ca toate bifazicele sunt excelente pentru ochi. Acum multi ani am avut unul Oriflame si mi-a placut mult. Niciodata nu mi-am demachiat ochii cu altceva decat bifazic.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...