English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 26 septembrie 2011

NOTD: Unghii verzi cu fundite Konad si crackle

Am creat acest model utilizand ultima oja cumparata de la Flormar si anume Supershine nr 50. Aceasta este o nuanta de verde-turcoaz intens si sidefat.
Oja am aplicat-o in doua straturi peste base coat-ul Calcium Booster de la Flormar.
Apoi, am aplicat cu ajutorul stampilei Konad si a discului M59 cate o fundita mare pe unghiile degetelor mari.
Pe degetele inelare, am aplicat modele diferite. Initial, am dorit sa pun labute pe ele, dar nu am reusit sa iau tot modelul de pe placuta (nu stiu exact de ce, dar voi mai lucra la acest aspect). Asa ca am stampilat un model cu inimioare pe degetul de la mana stanga (de pe discul M83) si fructe pe degetul de la mana dreapta (de pe discul M55). Aici am ales o capsuna si o felie de portocala.
Pe restul unghiilor am aplicat oja crackle de la Natty intr-o nuanta de verde inchis.
La final, am corectat manichiura cu ajutorul creionului de la Douglas (cu care am sters portiunile unde oja a depasit suprafata unghiei) si am aplicat lac transparent pentru protejarea modelului si stralucire.
Sper sa va placa modelul creat!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

18 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult,mai ales ca unghiutele tale sunt mai mici decat de obicei (ma insel?).Apoi culoarea e splendida!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce lac ai folosit ca si top? Flormar a scos recent o oja turcoaz in gama "uscare rapida", o nuanta mai mai spre albastru decat acest 50 de la Supershine. Cred, ca o poti vedea aici : http://1.bp.blogspot.com/-rH-az0-PaXg/TnsK8T0CEYI/AAAAAAAAA6E/Me5jZbovlZg/s1600/DSCN0902.JPG

    RăspundețiȘtergere
  3. @FromMegwithLove: Mersi mult! Am cumparat-o cand am fost sa imi iau uleiul de unghii si chiar nu intentionam sa imi mai achizitionez o alta oja. Dar culoarea mi-a placut prea mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Endre: Intr-adevar, sunt mai mici, pentru ca in ultima vreme nu au mai fost atat de rezistente. Asa ca acum le tratez si sper sa isi revina cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ionutz: Am folosit lacul transparent de la Farmec. Imi place ca pastreaza foarte bine modelul si nu il intinde atunci cand il aplic. Iar oja arata bine. Nu stiam de gama "uscare rapida" de la Flormar. O sa ma uit si eu dupa ea cand mai trec pe la Flormar. Mersi ca mi-ai zis!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador culoarea de baza! :) Iar rezultatul final e super de efect. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. @YellowJade: Mersi mult! Ma bucur ca iti place! :) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt prea mult, mai ales pe lung. Imi place foarte mult culoarea de baza, imi place si oja crapata peste, dar de aici incolo mi se pare mult prea incarcat mai ales pe unghie lunga.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Roxana: Mersi pentru parere! Mie imi plac in general modelele mai incarcate :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...