English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

miercuri, 21 septembrie 2011

Cosmetics Beauty Hair part I

Joi am fost la Cosmetics Beauty Hair impreuna cu Pixie si Pinkie. Asteptam de mult sa aiba loc aceasta expozitie, asa ca aceasta data era trecuta in calendarul meu de cateva luni.

Odata ajunse acolo ne-am oprit direct la standul Flormar, care era exact la intrarea in pavilion. Am admirat noutatile Flormar si am cunoscut-o pe Irina Omat, care a fost foarte draguta si ne-a dat o gramada de informatii. Tot la stand era si Jules care exact atunci era machiata de Irina.

Am admirat noile farduri mono mate in nuante neon si gloss-urile foarte lucioase si cu pigmenti fini de sclipici (doar sunt Mona with Gloss, nu-i asa?). De asemenea, aveam pe lista oja de la Flormar nr 394 dupa ce am vazut-o intr-o manichiura postata de Asil pe pagina de Facebook From Mona with Gloss.
Pana acum am incercat doar ojele de la Flormar (de care am fost foarte multumita) si ma tentau quad-ul in nuante puternice si pudra Terracotta. Asa ca dupa ce am vazut toate noutatile si am vorbit cu Irina mi-am spus ca trebuie neaparat sa incerc si alte produse Flormar.

Pana la urma mi-am cumparat fardul mono mat galben neon (care m-a tentat foarte mult deoarece imi doream unul galben mat de la Illamasqua si nu am mai reusit sa plasez comanda in timpul summer sale-ului), un gloss rezistent in nuanta L405 (un roz foarte intens, aproape ciclam) foarte lucios si sidefat, oja nr 394, un eyeliner auriu sidefat si un top coat Fluo (in intuneric ar trebui sa se vada mov usor fosforescent). Total bon - 71 de lei. Si pe langa produsele cumparate am primit si un ruj Flormar intr-o nuanta intensa de fuchsia.

Iar Irina ne-a facut o surpriza foarte placuta cand am plecat de la stand si ne-a oferit o gentuta aurie plina de bunatati.
Astfel, in gentuta erau un gloss Pretty roz, un ruj Flormar rosu, un pix absolut adorabil in forma de ruj rosu, o oja intr-o nuanta de alb-gri sidefat, o mostra de parfum si niste perlute. Mi-au placut foarte mult produsele, incercand gloss-ul imediat cum am ajuns acasa, iar oja putin mai tarziu in acea seara.
Apoi ne-am oprit la un stand cu foarte multe oje (din pacate nu stiu cum se numea standul deoarece nu am vazut niciun afis) de unde mi-am cumparat o oja AB intr-o nuanta neon de portocaliu (10 lei) si o oja crackle AB  (da, inca una!) intr-un verde neon (16 lei).

Dupa aceea, le-am lasat pe fete sa se uite pe indelete la celelalte standuri, iar eu am intrat in modul fast-forward deoarece trebuia sa plec in scurt timp.
M-am oprit la standul Konad, unde am fost foarte incantata sa imi cumpar un set (pe care l-am folosit imediat cum am ajuns acasa, dupa cum se vede si in poza). Acesta a costat 60 de lei si include stampila si racleta, o oja la alegere (bine-nteles ca mi-am ales mov) si un disc cu modele la alegere (eu l-am ales pe cel care continea si modelul leopard).
Apoi am vazut standul Beauty One de unde imi doream un set de sampon si balsam de la Label M. Mi-a parut foarte rau ca nu beneficiasem de oferta similara de la expozitia de la Sala Palatului din mai, asa ca mi-am spus ca acum nu o mai ratez. Astfel samponul si balsamul au costat 120 de lei (impreuna si fiecare are 1L). In mod sigur nu as fi putut gasi o oferta mai buna.
Si pentru ca oscilam intre gama pentru par vopsit (care mi-a placut foarte mult) si gama Intensive Repair, Gina de la Beauty One a fost foarte draguta si m-a ajutat cu recomandari. Astfel, ea mi-a spus ca gama Intensive Repair ar fi prea puternica pentru parul meu si ca Honey&Oat ar fi mai potrivita. Asa ca mi-am cumparat-o pe cea din urma (si trebuie sa va spun ca miroase absolut superb!).
Iar in drum spre iesire am fost atrasa de un stand cu oje, unde mi-a placut in mod deosebit una care isi schimba culoarea in functie de lumina (este vorba de cea din mijloc). Astfel, ea variaza intre verde si mov si mi-a adus aminte de o pereche de pantofi de la Il Passo pe care i-am vazut acum cativa ani  si dupa care am suspinat indelung ca nu mi i-am cumparat. Aveau exact aceeasi culoare... Si pe langa acea oja mi-am mai luat inca 2 nuante, fiecare oja Kinetics fiind 15 lei.

Acestea au fost cumparaturile de la Cosmetics Beauty Hair din ziua de joi. De ce spun "din ziua de joi"? Pentru ca nu am rezistat sa nu ma intorc si duminica! Asa ca urmeaza Cosmetics Beauty Hair part II si multe, multe review-uri.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

15 comentarii:

  1. frumoase nuante de oja ! imi place mult cea portocalie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate bunatati ti-ai luat! Eu nu am avut curaj sa stau mai mult de 3 secunde la standul Konad, pentru ca nu aveam buget, dar imi plac la nebunie si imi doresc in continuare. Placuta aleasa de tine e foarte frumoasa, banuiesc ca urmeaza NOTD cu fiecare model :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @coco: Mersi! Si eu abia astept sa vad cum arata pe unghii!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea DLC: Eu imi doream de multa vreme un set Konad, asa ca atunci cand am vazut standul Konad nu m-am mai dezlipit de acolo. Si sa vezi ce mi-am luat duminica! :) Iar pana acum am incercat modelele zebra si leopard (pe care le voi posta cat de curand) si urmeaza si celelalte. Abia astept! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Gabrielle Rose: Daaa! Si mi le doream atat de mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. deci imi trebuie un fard mat de la flormar :x
    numai bunatati vorba gabriellei :*

    RăspundețiȘtergere
  7. super cumparaturi. de ar face mai des expozitii... puppppp

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate arata superb! La standul Konad am zabovit si eu putin dar m-am abtinut, data viitoare sigur iau o placuta! :)
    Apropo, am citit pe net ca urmeaza un targ si la sf. lunii noiembrie...abia il astept!Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dariaa: Mie mi-a placut foarte mult fardul mat de la Flormar! Si aveau si multe nuante (si neon si normale). Asa ca ai de unde alege :*

    RăspundețiȘtergere
  10. @softnails: Mersi! Eu abia astept sa o incerc pe cea care isi schimba culoarea de la mov la verde!

    RăspundețiȘtergere
  11. @modniza: Daaa si de am avea si fonduri nelimitate pentru ele:) Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  12. @YellowJade: Nu stiam ca va mai fi un targ. O sa caut si eu. Poate mergem impreuna! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Super sunt sampoanele de la LABEL.M :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...