English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

luni, 5 septembrie 2011

Balsamul si masca de par Gliss Ultimate Repair

Dupa ce v-am povestit aici despre samponul Gliss Ultimate Repair, a sosit momentul sa va spun cum mi s-au parut balsamul si masca din aceeasi gama.

Balsamul Gliss Ultimate Repair
Balsamul contine acelasi complex de cheratina lichida de trei ori mai concentrat ca si samponul, ajutand la repararea parului atat la suprafata cat si din interior.

Acesta se aplica dupa sampon si se lasa sa actioneze pentru scurt timp pe lungimea parului. Dupa clatire, parul este descurcat, iar pieptanarea devine mult mai usoara.

Dupa aplicarea balsamului, pe par se va lasa sa actioneze masca Ultimate Repair.

Masca de par Gliss Ultimate Repair
Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta masca a fost timpul de actionare foarte scurt, de numai 1 minut. Astfel, in doar 60 de secunde, parul este hidratat, reparat si protejat de factorii externi care il pot agresa.

De asemenea, mi-a placut consistenta mastii. Pana acum utilizam o masca tot pentru parul deteriorat, dar care nu era asa de fina si cremoasa, ci mai groasa si neuniforma. Masca de la Gliss se intinde foarte usor pe par si il lasa fin si placut la atingere.

Produsele au acelasi miros placut al gamei, care persista in par, iar efectele lor incep sa se vada. Dar un minus pe care l-am remarcat este acela ca dupa utilizarea lor parul se ingrasa mai repede ca de obicei. Intr-adevar, el este hidratat, dar va trebui spalat cu o zi mai devreme.

Voua cum vi se pare gama Ultimate Repair?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Nu uitati de Concursul From Mona with Gloss sponsorizat de Ovia.ro si de Giveaway-ul Cleansing&Polishing Tool de la Sigma.

5 comentarii:

  1. abia stept sa le incerc si eu cand o sa apara in magazine...am citit multe pareri bune despre setul acesta de la GLISS

    RăspundețiȘtergere
  2. @Fifi`s Shop: Eu sunt chiar incantata de ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. m-ai facut curioasa.
    o sa le caut cand ajung in Ro, aici nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  4. @FromMegwithLove: Chiar merita sa le incerci! Mie mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gama Ultimate Repair de la Gliss este deja disponibila in magazine.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...