English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 24 februarie 2011

Tried&tested: Olay Total Effects

Am ajuns la Olay Total Effects cautand o crema hidratanta pe rafturile de cosmetice din Carrefour. Initial eram convinsa sa imi iau crema cu miere de la Garnier, pe care am mai avut-o de cateva ori. Dar cautand-o pe aceasta am constatat ca era anti-rid. Deoarece nu doream nimic anti-rid am mers la standul Olay pentru a gasi o crema acolo.

Langa stand era un consultant Olay care s-a oferit sa ma ajute.

Prima mea experienta Olay a fost acum cativa ani cu o crema cumparata din Londra. Pe atunci imi doream atat de mult sa o incerc ... si asta datorita reclamelor si prezentei frecvente in paginile Cosmo UK. Asa ca prima crema incercata a fost una hidratanta, care mirosea placut si care oferea un grad bun de hidratare. Dar nu mi s-a parut chiar atat de deosebita pe cat ma asteptam (probabil neputand sa o am i-am atribuit super-calitati).

Revenind la standul Olay am intrebat de o crema hidratanta, mi s-a aratat una, dar nu m-a convins datorita consistentei foarte fluide (pentru aceasta perioada rece chiar am nevoie de o crema cu hidratare intensa!). Astfel, domnisoara mi-a recomandat Olay Total Effects. I-am spus ca nu doresc o crema anti-rid, dar mi-a spus ca doar previne ridurile si ca este recomandata de la 23 de ani in sus. Eu am 24, asa ca am zis ca pot sa o incerc (desi am fost dezamagita de faptul ca domnisoara mi-a spus ca pot sa verific pe ambalaj ca este recomandata peste 23 de ani - nu scrie asta nicaieri!).

Cumparand crema, am beneficiat de o promotie in care am primit lotiunea tonica Total Effects 7 cadou. Astfel, ambele produse m-au costat 47 de lei (pretul cremei).
Ce promite crema?
Crema ofera hidratare pentru zi cu SPF 15 si cele 7 beneficii esentiale anti-imbatranire: actiune anti-rid, hidratare, intensificarea nuantei tenului (uniformizeaza culoarea tenului si reduce vizibil aparitia petelor cauzate de imbatranire), exfoliere delicata, netezirea porilor, antioxidanti si fermitate.

Iar aceasta este lista de ingrediente (produsul include si parabeni) - click pe poza pentru marire:


Ce promite lotiunea tonica?
Lotiunea promite reducerea semnelor imbatranirii oferind: actiune anti-rid, hidratare si catifelare, imbunatatirea aspectului descuamat al pielii, netezirea texturii pielii, mentinerea supletii pielii, sustinerea procesului de regenerare a pielii si indepartarea urmelor de machiaj, reziduuri si impuritati de pe piele.

Cum mi s-au parut produsele?
Lotiunea tonica mi-a placut. Aceasta are un miros placut si a indepartat urmele de machiaj. Pielea a ramas catifelata si pregatita pentru aplicarea cremei.

Crema nu prea m-a impresionat. Initial mi s-a parut ca are o textura mai cremoasa, dar aplicata pe piele a devenit foarte fluida. Parfumul cremei este placut (desi mi s-a recomandat crema fara parfum am preferat-o pe cea cu parfum; stiu ca este recomandat sa se foloseasca produsele fara parfum, dar nu pot spune despre Olay fara parfum ca nu mirosea a nimic - de fapt, mirosea usor neplacut - asa ca am ales-o pe cealalta). Crema intra foarte repede in piele, dar efectul de hidratare nu este prea ridicat - dupa aplicarea cremei pielea ma strangea putin.

Astfel, cred ca nu mi-am gasit produsul potrivit de la Olay si probabil nu trebuia sa cumpar aceasta crema cu efect anti-rid (desi se presupune ca daca cineva se recomanda drept consultant ar trebui sa imi faca o recomandare potrivita pentru tenul meu). Sunt curioasa ce ar spune un expert Olay.
Iar referitor la cele 7 beneficii, concluziile mele sunt urmatoarele:
1. actiune anti-rid - eu nu am riduri; am cumparat aceasta crema la recomandarea consultantului Olay pentru prevenirea lor;
2. hidratare - grad scazut de hidratare;
3. intensificarea nuantei tenului (uniformizeaza culoarea tenului si reduce vizibil aparitia petelor cauzate de imbatranire) - tenul meu este uniform si se remarca o usoara stralucire;
4. exfoliere delicata - nu am remarcat efectul de exfoliere;
5. netezirea porilor - daca exista o diferenta, aceasta este minima;
6. antioxidanti - au actiune benefica asupra tenului, iar rezultatele se vor vedea in timp;
7. fermitate - pielea mea este ferma, iar actiunea va fi vizibila in timp.

Voi mai folosi aceasta crema cateva zile si daca nu voi fi multumita o sa renunt la ea.

Voua cum vi se pare si daca ati folosit-o ce efecte a avut?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

9 comentarii:

  1. Probabil consultantele nu prea stiu bine ce promoveaza. Eu mi-am luat fluidul Olay complete care spf 15 (sunt la al doilea tub, imi place mult sa-l folosesc iarna). Consultanta de la stand insista ca ar trebui sa-mi iau crema de noapte si sa o folosesc si ziua. I-am zis nu, multumesc! Din gama Total Effects nu mi-a recomandat nimic pentru ca a zis ca e pentru ten matur. Asa ca probabil depinde de la o consultanta la alta. :))

    Daca nu ai probleme, eu zic sa nu mai folosesti gama asta. :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi pentru sfat! Cred ca o sa renunt totusi la aceasta crema si o sa ma uit la gama Complete Care. Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. realizati probabil faptul ca "experta" este una de a citit 3 randuri despre crema si apoi a fost aruncata la raft sa cante produsul cum stie ea mai bine. Ea este platita + procent la nr de creme vandute la case pe ziua respectiva. E absolut normal si zic "normal" sa incerce sa zica tot ce vreti voi numai ca sa luati crema.
    Crema antirid la 23 de ani lol si crema de noapte pt ziua... ganditi-va un pic, e logic

    RăspundețiȘtergere
  4. Mona, eu sunt f multumita de crema aceasta. Dar am 33 de ani :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur daca pentru tine a fost buna aceasta crema si esti multumita, dar pentru mine a fost total nepotrivita.

      Ștergere
  5. Ai putea incerca Nivea aqua beauty... eu o folosesc si e foarte buna! Felicitari pt blog :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! Ma bucur daca iti place blogul :) Si mersi si pentru sfat. Cred ca am mai incercat aceasta crema, dar acum foarte multa vreme si nu mai tin minte cum este. Dar o sa o am in vedere data viitoare cand trec prin magazine :)

      Ștergere
  6. hello!!!gagicutele..mi-am luat si eu.crema OLAY!!!sunt multumita pt moment ...acum astept rezultatele!!care sper sa si apara!!!va pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu recomand crema OLAY COMPLETE CARE varianta night daca ai tenul sensibil...eu am folosit-o o singura data iar a doua zi m-am trezit cu fata umflata de la ea...in special in zona ochilor...nu am patit acest lucru cu nici o alta crema!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...