English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Sarbatori fericite!

Va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa bucurie si impliniri!

Cu drag,
Mona with Gloss

duminică, 19 decembrie 2010

Tried&tested: Masca Givenchy Skin Drink Express

Datorita frigului tenul se deshidrateaza foarte repede in sezonul rece. Pentru a combate aceasta neplacere, am incercat masca de fata de la Givenchy - Skin Drink Express.

Aceasta are o textura cremoasa, transparenta si se lasa sa actioneze intre 5 si 10 minute, dupa care se indeparteaza cu o discheta demachianta. Produsul actioneaza foarte repede, iar pielea devine stralucitoare si hidratata.

Masca este perfecta pentru a reda vitalitatea tenului in zilele cand gradele sunt cu mult sub 0!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

joi, 16 decembrie 2010

X-Mas Night Shopping Party in Baneasa Shopping City

Vineri 17 decembrie in Baneasa Shopping City va avea loc X-Mas Night Shopping Party. Magazinele va asteapta cu reduceri si promotii si de asemenea vor fi oferite cocktailuri si vor avea loc concursuri.

Magazinele vor fi deschise pana la 12 noaptea, iar petrecerea va continua si in zilele de sambata si duminica.

Vor fi prezenti make-up artistii MAC (intre 19:30 si 21:30), iar trupa Hi-q va sustine un concert la ora 20:00 (pentru fani).

Lista completa de reduceri o gasiti aici.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Mango Pre-Christmas Shopping Party

Mango impreuna cu revista Cosmopolitan organizeaza o petrecere pentru shoppingul de Craciun in magazinul din Sun Plaza.

Luati-va revista preferata si veniti in magazinul Mango din Sun Plaza pentru a beneficia de un discount de 20%, dar si de alte surprize!

Primii 100 de clienti vor primi o geanta cadou si de asemenea, vor fi cadouri constand in produse cosmetice L`Oreal.

Make-up artistul L`Oreal Paris Alexandru Abagiu va fi acolo pentru a oferi sfaturi personalizate de machiaj, iar Nescafe Dolce Gusto va contribui la prepararea unor gustoase bauturi pe care le puteti savura in magazin.

Ne vedem acolo!
From Mona with Gloss

duminică, 12 decembrie 2010

Barbati care urasc femeile - carte vs film

Tocmai am terminat de vazut al doilea film din seria Barbati care urasc femeile. Pana acum am reusit sa citesc primele 2 volume de Stieg Larsson (Barbati care urasc femeile si Fata care s-a jucat cu focul) si sa vad primele doua filme facute dupa aceste carti.

Cartile mi s-au parut absolut superbe, cu o intriga captivanta si cu un ritm alert. Si cu toate ca au 600-700 de pagini pe volum, am reusit sa le citesc foarte repede tocmai din aceasta cauza.

Filmele in schimb, au fost interesante, dar este greu sa transpui un roman atat de lung intr-o filmare de 2-2 1/2 ore. Asa ca primul film mi s-a parut ca un rezumat pus pe fast forward, dar totusi bine realizat, surprinzand detaliile romanului.

Cel de-al doilea film are secvente intregi omise, multe detalii lipsesc cu totul (noroc ca am citit cartea!) si apare inclusiv o situatie modificata total fata de carte, probabil pentru a sintetiza actiunea. Pe IMDB filmele au note destul de bune si anume 7.7, 6.8 si 6.9. Si sunt de acord cu faptul ca primul film a fost mai bun. Acum sunt curioasa sa vad ce se va mai intampla in a treia carte si sa vad filmul aferent.

In concluzie, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, cartile sunt mult, mult mai bune decat filmele, dar si acestea merita vazute! Probabil respectarea in totalitate a cartilor se regaseste in mini-seriile facute pentru TV. Dar pe acestea nu cred ca le voi mai viziona. Sau cine stie?

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

joi, 9 decembrie 2010

Marionnaud

Prima data am vazut parfumeriile Marionnaud acum cativa ani in Paris. Acum acestea au aparut si in Bucuresti oferind pe langa parfumuri si creme si cosmetice.

Rasfoind catalogul Marionnaud am gasit foarte multe promotii, dar si posibilitatea obtinerii cardului Marionnaud.

Dintre promotii o sa mentionez:
  • o crema Daily Energizer de la Clarins cadou la cumpararea de produse Clarins in valoare de minim 300 de lei;
  • o geanta pentru cosmetice Gianfranco Ferre cadou la achizitionarea oricarui parfum feminin GF de 30 ml;
  • mascara Virtuouse Black Karat si Crayon Khol oferite gratuit la cumpararea oricarui parfum Lancome;
  • permis pentru o zi la Spa Rin Hotel (acces la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, aerobic) oferit la cumpararea oricarui parfum Incredible me, Desire me, Absolutely me de la Escada.
Pe langa acestea mai gasiti si alte promotii inclusiv pentru produsele pentru barbati, pentru gamele de ingrijire Marionnaud sau clasicele miniaturi de lotiune de corp si gel de dus oferite la achizitionarea unor parfumuri.

Referitor la card va pot spune ca acesta se elibereaza gratuit, fara suma minima de achizitie si este valabil in toata Europa!(ceea ce este un lucru foarte bun deoarece cardul Sephora nu este valabil decat in magazinele din Romania - tried&tested, cardul mi-a fost refuzat in Paris). Punctele de fidelitate se transforma in lei, iar la acumularea de 100 de puncte (1 punct=5 lei) primiti un cec de fidelitate de 25 de lei.

De asemenea, exista bonusuri pentru ziua de nastere, promotii exclusive si informatii despre promotii. noutati si tendinte.

Iar daca veti completa talonul cu datele dvs personale beneficiati de un discount de 5% in magazinele INA Center, Marionnaud, Privilege si INA Market.

Magazinele Marionnaud sunt in:
  • AFI Cotroceni
  • Cora Lujerului
Pana data viitoare,
From Mona with Gloss
 

luni, 6 decembrie 2010

Tried&tested: Rimel Pulse Perfection Maybelline

Am incercat primul rimel cu vibratii de la Maybelline (si primul rimel cu vibratii cu un pret accesibil) si sunt foarte incantata.

Desi a fost putin ciudata aplicarea, rezultatul final a fost unul foarte reusit.

Datorita vibratiilor se creaza miscarea de zig-zag recomandata pentru aplicarea rimelului si se adauga volum genelor. Iar periuta este perfecta pentru alungire. Astfel se obtin doua efecte cu ajutorul unui singur rimel!


Rimelul a rezistat foarte bine si nu s-a intins si chiar vi-l recomand!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Credit foto: http://www.maybelline.com/

M.A.C. in Romania

Astept momentul asta de foarte multa vreme ...

In sfarsit stim cu siguranta ca in luna aceasta MAC va aparea si la noi!

Initial am auzit ca trebuia sa apara in luna august, apoi au tot fost zvonuri, dar nimic concret... Dupa, am citit ca deschiderea va fi in luna decembrie, dar nicaieri nu era mentionat locul. Acum am aflat primul magazin MAC se va deschide in Baneasa Shopping City. Si asta se va intampla foarte curand!

Ne vedem acolo!

From Mona with Gloss

P.S.: Nu rezist sa nu pun si o poza cu tusul meu preferat (MAC liquidlast liner) - este foarte rezistent si are niste culori superbe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...