English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

joi, 28 octombrie 2010

Primul rimel cu vibratii de la Maybelline

Primul a fost Oscillation de la Lancome, dupa care a urmat Turbo Lash de la Estee Lauder...

Acum a aparut primul rimel cu oscilatii de la Maybelline. Acesta se numeste Pulse perfection vibrating mascara. Si daca primele costau in jur de 150-170 lei, rimelul de la Maybelline costa 49.98 lei.
Rimelul ajuta la conturarea perfecta a genelor, fara sa le incarce, creand o culoare intensa si stralucitoare.

Cu 7000 de vibratii pe aplicare, rimelul promite volum, alungire, dar si arcuire. Si de asemenea, creaza miscarea de zig zag cu care ar trebui aplicat orice rimel, dar de data asta fara efort.

Maybelline Pulse perfection este disponibil si in varianta waterproof, asa ca ofera tot ce iti poti dori de la un rimel!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Manusi cadou cu editia din Noiembrie a revistei Beau Monde

Impreuna cu revista Beau Monde din Noiembrie veti primi la doar 12.99 o pereche de manusi.

Puteti alege din doua modele, fiecare cu gama sa de culori.

Manusile lungi din tricot pot fi gasite in nuantele gri, negru si lila, iar manusile de catifea cu blanita ecologica la incheietura sunt in nuantele gri inchis, visiniu, rosu, maro si negru.

Cautati modelul preferat in nuanta favorita!

From Mona with Gloss

marți, 26 octombrie 2010

Marie Claire - Noiembrie 2010

Numarul de Noiembrie al revistei Marie Claire contine 3 perii cadou la pretul de 15.99 lei. Acestea sunt destul de micute, avand cam 17 cm fiecare, deci sunt practice pentru a fi tinute in geanta.

Luna urmatoare, cadoul de la Marie Claire va consta intr-un set de pensule de machiaj. Setul contine 5 pensule, dupa cum urmeaza: doua pensule pentru aplicarea fardului, una pentru blush, una pentru sprancene si una pentru aplicarea rujului.

Asa ca nu ratati aceste doua numere ale revistei Marie Claire, plus ca veti avea parte si de multe articole interesante!

From Mona with Gloss

sâmbătă, 23 octombrie 2010

De Craciun il asteptam pe Mosu` sau mergem la film?

Pe 24 decembrie are premiera cel de-al treilea film ce il are ca protagonist pe Greg Focker. Dupa "Meet the parents" si "Meet the Fockers" urmeaza "Little Fockers". Asa ca pentru o portie de ras nu il ratati!

 

Si pana la urma cred ca o sa mergem la film si o sa-l asteptam pe Mos dupa...

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

joi, 21 octombrie 2010

Tried&tested: fond de ten Max Factor Xperience

Astazi am incercat noul fond de ten de la Max Factor. Acesta se numeste Xperience si a fost o experienta chiar placuta!


Nuanta incercata de mine a fost numarul 65 Sandle Wood si am constatat ca aceasta se potriveste perfect cu nuanta tenului meu.

Textura fondului de ten este lichida, cremoasa, dar in mod surprinzator aceasta devine "fondanta" cand este aplicata pe fata, semanand cu un fond de ten sub forma de mousse.


Acoperirea este buna, fara crearea unui efect de masca prin matifiere. Fondul de ten intra usor in piele, fara a ramane uleios.


Dupa aplicarea unui strat de pudra rezultatul a fost unul natural, translucid dar cu o acoperire buna a micilor imperfectiuni.


Fondul de ten Xperience a rezistat aproximativ 8 ore, dupa care acoperirea nu mai era uniforma.

In aceeasi gama de la Max Factor au mai aparut si un rimel, dar si balsam de buze.


Pretul fondului de ten este de 49 de lei,iar al balsamului de buze este de 35 de lei.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Sephora beauty bar

Sunteti in cautarea unui machiaj perfect, dar nu aveti timpul necesar? Manichiura nu mai arata atat de bine, dar intalnirea este intr-o jumatate de ora? Nicio problema! Sephora are solutia.


Prin Sephora Beauty Bar, cunoscutul magazin ofera acum si servicii rapide de machiaj si manichiura. Pentru un machiaj de zi pretul este de 43 de lei, iar acesta esta gata in doar 15 minute! La fel de repede este facut si machiajul de seara, care costa 68 de lei. Iar manichiura dureaza doar 10 minute si costa 8 lei.


Sephora garanteaza un look perfect pentru femeile dinamice si pasionate de frumusete. De acum nu mai este doar un consilier de frumusete, ci un adevarat make-up artist!

Pentru serviciile de la Beauty Bar intrebati in magazinele Sephora.

miercuri, 20 octombrie 2010

3 propuneri de unt de corp

Pentru ca vremea rece va veni in curand trebuie sa avem un unt de corp foarte hidratant, dar in acelasi timp cu o textura placuta si o aroma deosebita.

Prima mea propunere este untul de corp Sanctuary - SPA Covent Garden pe care il gasiti in farmaciile SensiBlu la pretul de 55 de lei si care te face sa te simti ca la renumitul SPA din Londra.

Acesta are o textura cremoasa, hidratanta, iar ca aroma ... este unul din preferatele mele! Plus ca mie imi creaza o senzatie de rasfat, care ma face sa il cumpar again and again and again.


Cea de-a doua propunere consta in untul de corp de la Sephora. Pe acesta il gasiti in peste 10 modele cu arome diferite. Preferatele mele sunt Manoi Tiara, Guava Passion si Fraise Framboise, dar toate sunt parfumate, iar pe unele iti vine sa le mananci!


Textura untului de corp este tot cremoasa si acesta se absoarbe repede in piele, lasand-o catifelata. Formula sa cu unt de shea si ceara de albine protejeaza pielea impotriva deshidratarii.


Ultima propunere este untul de corp de la Boots Amazon Forest brazil nut and vanilla body butter. Si acesta poate fi gasit in farmaciile SensiBlu la pretul de 46 de lei.


Untul de la Boots are o textura mult mai consistenta (se numeste bine unt de corp!), dar la contactul cu pielea se absoarbe foarte usor. Aroma sa este destul de dulce si vi-l recomand daca va place vanilia. Dar tot in aceeasi gama mai sunt alte 2 sau 3 modele cu arome diferite din care puteti alege.


Sper ca v-am convins cat de important este untul de corp, deoarece o piele hidratata este o piele fericita!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

marți, 19 octombrie 2010

Primul salon Anastasia Soare din Romania partea a II-a

Aici puteti urmari si partea a II-a din documentarul "Women on top".



Personalul salonului din Bucureşti a fost instruit în Los Angeles la un training făcut direct de "regina sprancenelor".

De asemenea, trebuie sa mentionez ca Anastasia Soare are si propria linie de ingrijire a sprancenelor care poate fi achizitionata din salon pentru utilizarea acasa.

Programul salonului este:
Lu-Vi:  9:00 - 21:00
Sa: 10:00 - 18:00

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Primul salon Anastasia Soare din Romania partea I

Anastasia Soare, supranumita "regina sprancenelor de la Hollywood" si-a deschis primul salon in Romania. Acesta se afla in Bucuresti, in incinta Hotelului Radisson de pe Calea Victoriei. O sedinta ce include definirea formei sprancenelor si pensat costa aproximativ 150 lei, iar Anastasia recomanda pana la 4 sedinte pentru obtinerea unor sprancene perfecte. Programarile se pot face la numarul de telefon 0755.747.339.

Cosmeticiana vedetelor a ajuns ea insasi o vedeta dupa ce a lucrat cu nume ca Madonna, Avril Lavigne, Kelly Osbourne, Brittany Murphy, Jennifer Lopez, Renee Zellweger, Debra Messing, Oprah Winfrey, Helen Hunt, Kim Cattrall, Reese Witherspoon, Julianna Margulies, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Capshaw, Rita Wilson, Jada Pinkett Smith, Lauren Holly, Christine Lahti, Lucy Liu, Portia De Rossi, Lara Flynn Boyle, Chloe Sevigny, Melissa Etheridge, Debi Mazar, Elle MacPherson, Jamie Lee Curtis, Garcelle Beauvais, Kirstie Alley, Lisa Marie Presley, Penelope Cruz si Sharon Stone.

Despre ea puteti afla mai multe vizionand prima parte a documentarului "Women on top".

luni, 18 octombrie 2010

Targul de carte Gaudeamus 2010

Trebuie sa recunosc, abia astept sa inceapa targul de carte! De cativa ani incoace nu am lipsit la nicio editie si de fiecare data am reusit sa cumpar atat de multe carti, incat abia am ajuns acasa :)).
Anul acesta targul sa va desfasura intre 18 noiembrie (joi) si 22 noiembrie (luni) tot in pavilionul central de la Romexpo.

Programul de vizitare va fi urmatorul:
  • joi, 18 noiembrie: 16.00 – 21.00;
  • vineri, 19 noiembrie – duminică, 21 noiembrie: 10.00 – 20.00;
  • luni, 22 noiembrie: 10.00 – 16.00;


Eu am deja cateva liste cu carti de care am neaparata nevoie (nu stiu daca se observa, dar imi lipseste ultimul volum din Raftul de Cultura Generala si cateva ghiduri de calatorie de la National Geographic si un volum din colectia cu Muzee si ... iar incep... :p).

Asa ca va las sa va pregatiti si voi listele si ne vedem acolo!

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Tips: Psst, verificati inainte sa plecati daca reducerile de pe site-urile editurilor nu sunt mai avantajoase decat cele aplicate la targ. Cel putin la Polirom asa este. La comenzile de pe site reducerile sunt de 30%, iar la targ am vazut doar 10-20% discount.

20% reducere la produse dermato-cosmetice in farmaciile HelpNet

Pana la sfarsitul lunii Octombrie, in farmaciile HelpNet gasiti urmatoarele produse dermato-cosmetice cu o reducere de 20%:
  • Skincode Essentials - crema de zi SPF 12 (50 ml);
  • Skincode Exclusive - crema celulara (50 ml);
  • Skincode Essentials - crema revitalizanta contur ochi (15 ml);
  • Foltene Pharma - sampon impotriva caderii parului (200 ml);
  •  Avene - apa termala spray (150 ml);
  • Vichy Liftactiv Flexilift Teint 25 nude - fond de ten (30 ml);
  • Vichy Purete Thermale - demachiant integral 3 in 1 (200 ml);
  • Avene Trixera selectiose - crema emolienta (200 ml);
  • Bioderma Atoderm - crema de maini (50 ml);
  • Eucerin lip aktiv - balsam de buze (4,8 g);
  • Lineance Concentre - antivergeturi (125 ml).
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Promotie Maybelline: Rimelul Colossal Volum' Express la doar 15 lei

Pana la sfarsitul lunii Octombrie gasiti in limita stocului disponibil rimelul Colossal Volum' Express de la Maybelline la promotie.

Magazinele participante sunt: Auchan, B&B Collection, Carrefour, Cora, DM, Douglas si Real, iar pretul (recomandat) este de 15 lei. Iar in Auchan il gasiti chiar cu 13 lei.
Rimelul promite un volum dramatic fara gene incarcate. Si chiar vi-l recomand pentru rezultate spectaculoase.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Tried&tested: rimel Lash Accelerator (Rimmel)

Sunt convinsa ca ati vazut reclama pana acum.
Interesant ar fi sa vedem daca are si efecte... Rimelul promite gene mai lungi cu 80% instant si cu 117% dupa 30 de zile de folosire.


Recunosc ca efectele imediate nu prea sunt ca in reclama (dar oricum, sunt vreodata?). Si in principiu este un rimel pentru alungirea genelor, nu si pentru volum.

Eu il folosesc de 7 zile. Ramane de vazut daca chiar va avea un efect de crestere a genelor.
Pretul lui este de 15 lei in varianta black si de aproximativ 22 lei in varianta intense black (desi dupa parerea mea nu este nicio diferenta intre cele doua, decat de pret).

Si pana cand se vor sfarsi cele 30 de zile de incercare a rimelului Lash Accelerator, poate va aparea si versiunea de la Revlon care promite efecte asemanatoare. Acesta se numeste Grow Luscious.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

vineri, 15 octombrie 2010

Excursie

Hey!

Astazi m-am hotarat sa va propun o excursie. Poate o sa mai fie weekend-uri insorite, tocmai bune pentru o evadare din oras. Eu am fost acum o luna in aceasta plimbare si mi-a placut enorm.

Plecand pe DN1 catre munte, am fost pana la Floresti, unde am vazut ruina palatului Cantacuzino (de care recunosc, nu mai auzisem pana atunci). Dar fiind in drumul spre munte si vazand fotografii de acolo m-a facut sa ma intreb cum arata in realitate.
Ruina cuprinde palatul fara acoperis ridicat de Cantacuzino si turnul de la intrarea pe acest domeniu. Privelistea oferita de palat mi s-a parut fascinanta, desi intr-ul fel dezolant. E pacat ca nimeni nu ingrijeste acest loc si din aceasta cauza e bine de vizitat pana cand nu se va prabusi cu totul.
In turn nu se poate urca, deoarece am citit ca sunt scari rupte, dar in primul rand mizeria nu te lasa sa intri. Oricum e dragut de vazut pe afara.

Desi in interiorul palatului este recomandat sa nu se intre, nu am rezistat sa fac asta, asa ca asta se vede din interior.

Mai multe detalii despre ruina palatului Cantacuzino puteti citi pe Metropotam accesand linkul http://metropotam.ro/Metropotam-la-soare/2009/07/art9274864325-Palatul-Cantacuzino-ruina-rococo-de-la-Floresti/

Dupa Floresti, am pornit catre Campina pentru a vizita Castelul Iulia Hasdeu.

Biletul costa 8 lei (4 lei pentru studenti) si include si audio guide. Desi este mic, castelul include o multime de simboluri si se poate vizita si camera in care se faceau sedintele de spiritism.

De la Campina am mers catre Brebu, unde am vizitat casa domneasca.

Aici se poate vizita interiorul casei in care este organizata o expozitie de arme, dar si un mic muzeu in celelalte 5-6 camere. De asemenea, mai exista si o biserica in aceeasi curte si se poate urca si langa clopotnita pentru o vedere panoramica.

Dupa ce am mai stat putin in curtea casei domnesti (unde totul este foarte calm si imbie la relaxare) ne-am continuat drumul catre munte. Iar aceste 3 opriri au facut dintr-un drum obisnuit o excursie foarte placuta.

Va invit si pe voi la aceasta plimbare! Sper sa va placa!

From Mona with Gloss


 

joi, 14 octombrie 2010

Hidratare maxima pentru iarna

Pentru ca a venit vremea rece va recomand o crema de fata foarte hidratanta.
Aceasta este Nutritic de la La Roche Posay si se gaseste in farmacii (eu am cumparat-o din HelpNet). Costa in jur de 60 de lei si este foarte eficienta.

From Mona with Gloss

Magazin Lea Foscati MANAS

Hey!

V-am promis intr-un post anterior ca o sa revin cu informatii despre magazinul Manas. Acesta este in Baneasa Shopping City la etajul I. Ceea ce m-a convins sa trec pe acolo a fost articolul citit in Styler despre deschiderea unui nou magazin de pantofi, dar si reducerea pe care o aveam.

Atunci cand am ajuns acolo am fost mirata sa constat cat de mic este acesta si cat de putini pantofi avea expusi. Dar totusi am considerat ca merita sa ma uit mai cu atentie.

Mi-au atras atentia niste cizme de piele intoarsa de culoare bleumarin.
La un pret de 700 de lei aceste cizme erau captusite in interior cu vinilin. De asemenea, m-am uitat si la alte cizme, fara toc de data asta.

Modelul era acelasi, dar singura culoare in care erau disponibile era tot bleumarin. Pretul lor era de 560 lei. Trebuie sa mentionez ca erau expuse doua perechi in magazin. Prima pereche la care m-am uitat a fost cea din centrul magazinului care arata destul de bine. Dar nefiind convinsa am rasfoit catalogul pus la dispozitie in magazin si m-am uitat si la cealalta pereche expusa, poate reuseam sa ajung la o decizie.

Aceasta pereche avea deja talpa crapata, ceea ce m-a facut sa ma intreb cat ar rezista o pereche cumparata. Dupa aceasta constatare am plecat, total dezamagita de acest magazin. Nu cred ca o sa mai trec prea curand pe acolo...

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss


miercuri, 13 octombrie 2010

Cosmopolitan si Baneasa - promotii la pantofi


Nu stiu daca aveti deja numarul de Octombrie din revista Cosmo, dar daca nu il aveti va pot spune cate ceva despre Luna Pantofilor (desi daca il cumparati aveti sansa sa castigati o pereche de pantofi Louboutin).

Baneasa Shopping City organizeaza impreuna cu Cosmo promotii in magazinele de pantofi. Programul este dupa cum urmeaza:
  • 8 Octombrie - Benvenuti
  • 15 Octombrie - Bata
  • 16 Octombrie - Ecco
  • 22 Octombrie - Otter
  • 28 Octombrie - Manas
Eu am fost pe 8 Octombrie la Benvenuti unde au fost reduceri de 20% intre orele 18 si 22 la toti pantofii. Erau pregatite pahare de sampanie si saratele si prajituri. Atmosfera era draguta si imbia la cumparaturi, dar eu am fost dezamagita sa constat ca nu am gasit numarul meu la pantofii pe care vroiam sa ii cumpar ( desi am ajuns la 18 si ceva :( ).

Presupun ca la fel se vor desfasura si celelalte promotii si daca nu mai aveti rabdare pana pe 22 sau 28 Octombrie puteti folosi cupoanele de reduceri de care v-am spus in postul anterior.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss

Reduceri la pantofi si haine (...si nu numai)

Hey!

Am gasit niste cupoane de reduceri care ar putea fi utile.

Primul cupon reprezinta o reducere de 20% pe care o puteti folosi in magazinele Otter si Geox pentru orice articol de incaltaminte. Acesta este valabil pana la 30.11.2010 si poate fi decupat din revista The One (numarul de Octombrie - cel cu ochelari 3D).

Celelalte cupoane sunt din Ghidul TV gratuit Oblique (eu l-am luat din Billa). Aici gasim:
  • 20% reducere la pantofii Manas (2 cupoane);
  • 5% reducere Ma Dame (3 cupoane);
  • 25% reducere la ochelarii de soare Optiplaza
De asemenea, mai sunt oferte pentru terenuri de tenis, tablouri, service Badsi, mancare greceasca si stingatoare :)).

Sper sa va ajute!
From Mona with Gloss

P.s.: eu am vrut sa folosesc reducerea la pantofii Manas, dar magazinul nu prea mi-a facut o impresie atat de buna. Dar o sa va povestesc asta intr-un alt post.

marți, 12 octombrie 2010

Ultima mea pasiune ... Givenchy

Rasfoiam zilele trecute catalogul Givenchy de make-up si skin care (pe care il gasiti in Sephora) si mi-am dat seama ca este ceva in legatura cu acest brand care ma fascineaza. Nu stiu cum reusesc, dar de fiecare data ma indrept spre standul Givenchy din Sephora, fara sa imi doresc ceva anume si mereu plec cu un produs sau doua ambalate frumos si cu un zambet larg pe fata.

Ultimele dati mi-am achizitionat 2 gloss-uri (nu degeaba sunt Mona with Gloss :p) si o paleta de farduri pe care o cautam de mult. O gasisem in reviste, dar in magazin a ajuns mai greu. Si de asemenea, am prins o promotie foarte buna in care am primit un pouch cu 4 mini-produse (un parfum, un fond de ten, o crema si un gloss - care este destul de mare comparativ cu produsul cumparat, 3.5 ml fata de 6 ml, unul fiind gratuit, altul cumparat cu 94 de lei). Poate mai gasiti aceasta promotie (care este in limita produselor disponibile), dar sigur nu in Sephora Feeria.

Astfel mi-a venit ideea unei rubrici de tried&tested pentru ultimele produse achizitionate. Sper sa va ajut cu informatii utile pentru a va face cumparaturile mai usoare si mai placute!

Revenind la catalogul Givenchy, mi-am dat seama ca imi plac aproape toate produsele. De la parfumuri ...

... la fonduri de ten, creme si produse de machiaj.
Dar am descoperit si ceva nou: noua gama de demachiante profesionale create de Nicolas Degennes, artistic director Givenchy Color and Makeup. Desi sunt adepta servetelelor demachiante, sunt convinsa sa incerc si aceste doua produse care promit o piele perfect demachiata si stralucitoare (demachiant Clean to Sublime, si demachiant pentru machiaj intens si waterproof 2 Clean to be True).
Si apoi o sa va povestesc daca mi-au placut sau nu.

Pana data viitoare,
From Mona with Gloss
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...